Forumlar

e107 Türkiye :: Forumlar :: e107 :: Sorunlar

<< Önceki konu | Sonraki konu >>
Özel sayfa ve menüler eklentisi hakkında
Moderatörler: Admin, OneX, shadowtr
Yazar Mesaj
Ufuk Kara
Cum Ara 11 2009, 09:56ÖÖ

Kayıtlı Üye #447
Merhaba arkadaşlar. Ben sitemi e107 nin en son sürümüne yükselttikten sonra özel sayfa ve menüler kısmında,çok önceleri eklediğim sayfalardan birinde bir değişiklik yaptığımda o sayfa özel sayfa ve menüler listesinin en üstünde görünmeye başladı. Son sürüme yükseltmeden önce değişiklik yaptığım zaman sayfa kendi sırasında kalıyordu. sitemde çok sayıfa özel sayfa olduğundan bu tür değişikliklerde bütün liste düzeni bozuluyor ve sayfaları takip etmem zorlaşıyor. Bunu nasıl ve nereden gidere bilirim acaba. tahminimce yeni versiyonda listeleme sıralaması değiştirme tarihini dikkate alıyor. Eskiden sayfa koduna göre sıralıyordu sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
En Üst
OneX
Paz Ara 13 2009, 08:27ÖS
Gerçeklerin Uzmanı

Kayıtlı Üye #2
Bu konuya bakıyorum ama sıralamayı kategorize eden komutu bulamadım şuanda.
En Üst
Ufuk Kara
Sal Ara 15 2009, 03:02ÖÖ

Kayıtlı Üye #447
İlginiz için teşekkür ederim. İnanın bu konu benim için çok önemli. Acaba benim kurulumumla ilgili olabirmir diye düşündüm. Son sürümle kurduğum dğer sitelerimde de de aynı şekilde sırlamam düzenleme tarihine göre yapılıyor.
En Üst
Ufuk Kara
Cum Ara 18 2009, 04:02ÖS

Kayıtlı Üye #447
Ben Sorunu çözdüm TekNik ilgin için teşekkür ederim. Belki başka arkadaşlarında ihtiyaçları olur :)

e107_admin klasörünün içinde cpage.php dosyasının 304 üncü satırında

aşağıdaki bölümü bulup silmeleri gerekiyor. page_datestamp='".time()."' ,

bunu sildiklerinde özel sayfa ve menüler bölümündeki sayfaların sıralaması ID numarasına göre sıralanıyor.

Not:
bunu sildiğimizde sistemde herhangi bir açık olurmu? onuda tekrar site yöneticilerine sormak istiyorum :D
En Üst
OneX
Cts Ara 19 2009, 02:41ÖS
Gerçeklerin Uzmanı

Kayıtlı Üye #2
açık oluşacanı sanmıyorum ama kodu tamamen silmek yerine id felan yerleştirsen yerine daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu arada ben o sayfayı taramıştım demekki kod gözümden kaçmış :( neyse kolay gelsin. sevindim senin adına.
En Üst

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF