Üyeler: 0
Bu sayfada: 1
Üyeler: 1633, En Yeni: ceysar
Reklamlar
Chatbox
Yorum gönderebilmek için üye olmalısınız - lütfen giriş yapın yada kayıt olmak için buraya tıklayın
Veteran13 Apr : 17:27
slide plug-in'leri mevcut, biraz sorunlular ya da ben beceremedim :)
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
Premium temalarda oldukça güzel çalışmalar mevcut.
OneX03 Apr : 00:06
Sunucuda toplu gönderimden yasğından dolayı her üyeyi alfabeti sıraya göre mail listesine ekledim. Bu şekilde sağlıklı bir haberleşme yaşayacağız inş. :)
OneX02 Apr : 22:11
şimdi site üzerinde güncellemeleri yapıp dil paketini düzeltecem sonrasında yayınlayacagım. Önce bir yedek alayım ne olur ne olmaz. :)
Veteran31 Mar : 23:30
e107 1.0.0, e107 1.0.1 olarak güncellenmiş. TR dil pakedi ile birleştirip yayınlamanız mümkün mü? Teşekkürler :)
OneX19 Jan : 22:34
Arkadaşlar bizden gelecek duyuruları almak için lütfen sağ menüdeki gazeteye abone olunuz.
yasin17 Jan : 00:29
giris menüsü kafa karistiriyor. soldaki menüler sagdaki gibi kutucuklar icinde olsa daha iyi olabilir gibime geliyor
Tüm mesajları göster (39)
Son İndirmeler
e107 1.0.1 Turkce TR-tr Tam PaketYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 5512603 Toplam İndirme Sayısı: 15 |
e107 v1.0.0 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 812045 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.15 den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3713921 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 v0.7.x den 1.0.1 yukseltmeYazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 3802567 Toplam İndirme Sayısı: 0 |
e107 1.0.1 Turkish tr_TR - utf8Yazar: OneX Şimdi İndir: Dosya Boyutu: 205293 Toplam İndirme Sayısı: 6 |
Forumlar
| e107 Türkiye - e107 CMS Türkçe Destek :: Forumlar :: e107 :: Bilmek İstedikleriniz. |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
| Auto Galery plugininde Root Dışında Resim Bölümleri | ||
|
Moderatörler: OneX, shadowtr
|
| Yazar | Mesaj | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | Değerli yöneticiler , AutoGaleriyi kurdum, Root diye bir yere resim atıyorum, Bana seçenekler sunmuş , yazıyorum , örneğin hayvanlar , bitkiler ,otomobiller gibi... ancak , Root diye attığım resimleri alıyor, diğerlerinde hata veriyor , ftp den 777 seçeneğini sunuyor, gidiyorum ftp ye 777 yapmak istiyorum , ftp de yapamıyorum , log...... gibi bir hata veriyor daha bir çok yazı , ftp kabul etmiyor , Bu konu hakkında , lütfen çok basit bir ifade ile bana , bize olayın nasıl hallolacağını yazabilirmisiniz? Çok , çok teşekkürler , | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | ( Tüm resimler root da çıkıyor , burada da tüm hayvan ve bitkiler birbirine giriyor , ve ben resimleri kendi alanlarında görmek hayali içindeyim. Hayvanlar hayvanlar bölümünde , bitkiler bitkiler bölümünde gibi ..) | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | Daha anlaşılır bir dille anlatırsan belki yardımcı olabilirim. Eklentilerin hepsini kullanmadığım için eklentilerle ilgili sorulara geç cevap yazabilirim. Çünkü benim de o eklentiyi bulup, kurup, inceleyip, size cevap yazmam gerekiyor. Bu da haliyle zaman alıyor. Öncelikle bir resim klasörünü 777 yapmanı zaten önermem. 755 yada 754 yapman yeterli olmalı resimlerin görünebilmesi için. | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | Auto galery 2,61 pulugini , kuruldu ve resimler yayınlanmak için bu galeri kullanıldı. Root diye başlık olan yerde yayınlandı resimler görülüyor Sorun : Kullanıcılar giriş yaptılar , Root başlığı altında gördükleri gibi , ayrı başlıklar açılmaya çalışılıyor , Resimler bölümüne girince kullanıcılar şunu görmeli , Root , Hayvanlar , bitkiler , otolar vs vs vs Ben Root da resimleri atabiliyorum ama , hayvanlar , bitkiler gibi bir bölüm açınca , ayarları 777, 755 ,754 yapmama rağmen SADECE ROOT da resim atabiliyorum ve Diğer bölümlerde resimler görünmüyor ? Hata veriyor . Kullanıcı giriş yapıyorum resimler diyorum , root dışında bir yere geliyorum , Submit diye resim atmaya çalışıyorum , Atmaya çalıştığım resimleri kabul etmiyor , Root başlığı altında yayınlanan resimlerde olduğu gibi , yeni açtığım bölümlerde de resim yüklemek ve yayınlamak istiyorum Teşekkürler ederim | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | Şimdi bulduğum eklenti de sağ tarafta "File Permission (chmod)" diye bir buton var. O butona tıklarak gelen yerde "Perform Chmods" butonuna tıkla. Bu olması gereken chmod ayarlarını yapacaktır. Bunu yeni resimleri attıktan sonra da yapıp bir dene. Ben bir sorunla karşılaşmadım. Dosyaları atamaman da hostla ilgili bir problem olabilir. Attığın resim dosyaları ve galeri adlarında Türkçe karakter olduğu zaman sorun yaşanıyor. Bunlara dikkat et.[ Düzenlendi Sat Nov 29 2008, 11:39AM ] | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | su sekilde ifade edeyim , auto galeri de resimler bölümünü sitede kurduktan sonra t1klad1m , root galeri geldi [Turn Admin Mode ON] un t1klad1m , actionda create new galeri geldi ,selectionda All media files'i t1klad1m , altta go diyor onuda t1klad1m , bana bölümler için seçenekler sundu , Deniz Manzara dedim , Create galeries i t1klad1m , Root içinde bana istediim dosyay1 olu_turdu Ancak daha once rootda yükledigim resimlerin hemen yan1nda ayr1 bir dosya olarak , Burada görünüm su : auto galeriye daha önce att1g1m resimlerin yan1nda , bos bir dosya klasörü ( dedigim isimde : deniz manzara ) ftp den icine bir resim att1m , Türkce karakter : manzara.jpg , ftp den onaylad1m 777 olarak , c1kt1m resimlerime gittim , once att1g1m resimlerr , t1klanmadaqn önce mini bir resim olarak görülüyor ya , root icine dosyas1z att1klar1mda var ama , teni dosyan1n icine girince , altta yeni eklenenlere bak1nca mini resim yok , ( auto galery image diye baska bir resim var , onu t1klay1nca , büyk hale dönüyor ve benim resim manzara.jpg o zaman görünüyor. ben yeni dosyam ( manzara jpg icin ve icine girdigimde oraya att1g1m resimler için kendi resminin kucuk hali olan , root galeride ki gibi bir mini resimlere dönüstürmeye çal1s1yorum , Yeni olusturulan dosyalar1n ve yeni at1lan jpg.resimlerimin kendi hallerinin ufak hali olan mini resimlerini istiyorum, Ne yapabilirim , sevgi ve sayg1lar1mla , | ||
| En Üst | | ||
| aktansa |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #635 Kayıt tarihi: Mon Jun 25 2007, 04:22PMMesaj sayısı: 47 | bu mini resimleri sitede t1klad1m böyle oldu root icinde daha önce herhangi bir dosya olmadan direkt atilan ve resmin büyük hale gelmesi için t1klanmadan önce resmin mini bir modeli olarak görülen resimleri sa t1klad11m ve özellikler dediim zaman c1kan yaz1 [bağlantı] '' bu normal sorun yok '' t1klay1nca aç1lan büyük resim öncesi , mini resimde ( iz dü_ümü modekli_ yok ) [bağlantı] SANRIM BU BEN0M HATAM YARDIMCI OLMANIZI DiLERiM | ||
| En Üst | | ||
| shadowtr |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #3 Kayıt tarihi: Mon Jan 30 2006, 01:29PMMesaj sayısı: 454 | Önizleme resimlerinde sıknıtı çekiyorsan ; Yönetici Paneli > Eklentiler > Auto Gallery > Sağ tarafta "thumbnail settings" var. Ona tıkla. Burada öncelikle "Auto Generate Thumbnails" işaretli olmalı. Daha sonra en üstte "set resizing method here/buradan yeniden boyutlandırma metodunu ayarlayın" yazan yere tıkla. Bu kısımdan yeniden boyutlandırma methodu "gd2 seçili olmalı ve hemen altında sürümü yazıyor olmalı. Bu kısmı kontrol et. Buralarda sıkıntı yoksa otomatik olarak önizleme resmini oluşturması gerekir. | ||
| En Üst | | ||
|
|
|