İyi günler arkadaşlar localhostta e107 kurdum ve çok sevdim harika bir portal. Ama bu portalı internette kurabilecek php 4 destekli bedava host bulmakta zorlanıyorum. Daha önce lycos ta denedim ama halledemedim. Daha önce bunu yapmış birisi varsa bene tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim. Ayrıca ssh destekli php host var mı? Kuracağım portal çok önemli ve birçok kullanıcısı olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
evet biliyorum awardspace ve funpic.de de üyeliğim var ama awardspace de mail fonksiyonu ve bir kaç fonkisyonu daha kullanmamıza izin vermiyor. Funpic de daha sistemi kurmadım nasıl çalışıyor bilmiyorum. Ne yazikki kaldığım yerde Ftp portları kapalı o yüzden ssh desteği istiyorum.
Teşekkürler arkadaşım kaldığım yurtda ftp portları kapalı olduğu için şimdi bilgi işlem merkezine gidiyorum upload için :( daha sonra tekrar dönerim buraya :)
arkadaşlar beleş hostinglerden [bağlantı] kullanılabilir. Üst tarafta bi google reklamı acıyo başka hiç bi sorun yok isterseniz. Gayet güzel sunucuları var.
funpic de kurdum şimdiye kadar sorun çıkmadı. Şu sıralar site içeriğiyle uğraşıyorum. Bu portal hakkaten çok detaylı ve karışık biraz :) Content Modülünü nasıl kullanışlı bir şekilde kullanırım diye düşünüyorum. Örnek arıyorum ama e107 tabanlı türkçe sayfalar az sayıda.
arkadaşlar sitenin içeriklerini başka bir hosta taşımak için ne yapmak gerekiyor? Nasıl ederim de yeni başka bir host aldığımda bir önceki sitemin içeriklerini kopyalarım?