e107 portalı indirdim buradan ama başka kendi çevirdigim dosyaları yükledigim zaman admindede sayfadada türkçe karakter sorunu var... Nasıl Düzeltiriz... !amazed
*WwW.SiberOksit.CoM Eglence ve Bilgi Portalı
*WwW.e107turkiye.CoM E107 Türkiye Destek Ve Paylaşım Sitesi
kardeş kendi cevirdigin dosyaların görüntülenmesindfe ise sorun kaydederken kulandıgın program türkçe karekterleri bozmuştur. yok bir eklenti içinde yazışmalarsa mesela forumda ki yazışmalar böyle bi durumda pluginsin bütün dosyalarına bakarak utf_8 olan kodları iso-8859-9 yapman gerekli inşallah işine yarar..
Bir sorun da benden.. [bağlantı] adresinde Türkçe ile İngilizceyi aynı anda kullanırken, Ingilizce'ye çevrildiğinde karakter sorunu oluşuyor. Nerde hata yapıyorum? ____ Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır.MEVLANA
Bunun çözümü pek basit değil gibi duruyor. Çünkü bu veritabanından karakter setlerine kadar ilgili bir durum. Ayrıca zaten iki dil özelliğini bir arada kullansanda girdiğin metinler hala Türkçe...
Bu sorunu düzeltebilmek için yeterli bilgim yok. Üzgünüm. Üyelerimizden de çıkarmı bilmiyorum.
farklı bir şey yapmayacaksın, türkçe metini yazdıktan sonra alt kısmınada ingilizcesini yazbilirsin. ya da iki haber kategorisi oluşturursun, Türkçe ve English olarak, Türkçe haberleri Türkçe kategorisinde yayımlarsın, ingilizceleri de English.