Merhaba arkadaşlar. Ben sitemi e107 nin en son sürümüne yükselttikten sonra özel sayfa ve menüler kısmında,çok önceleri eklediğim sayfalardan birinde bir değişiklik yaptığımda o sayfa özel sayfa ve menüler listesinin en üstünde görünmeye başladı. Son sürüme yükseltmeden önce değişiklik yaptığım zaman sayfa kendi sırasında kalıyordu. sitemde çok sayıfa özel sayfa olduğundan bu tür değişikliklerde bütün liste düzeni bozuluyor ve sayfaları takip etmem zorlaşıyor. Bunu nasıl ve nereden gidere bilirim acaba. tahminimce yeni versiyonda listeleme sıralaması değiştirme tarihini dikkate alıyor. Eskiden sayfa koduna göre sıralıyordu sanırım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İlginiz için teşekkür ederim. İnanın bu konu benim için çok önemli. Acaba benim kurulumumla ilgili olabirmir diye düşündüm. Son sürümle kurduğum dğer sitelerimde de de aynı şekilde sırlamam düzenleme tarihine göre yapılıyor.
açık oluşacanı sanmıyorum ama kodu tamamen silmek yerine id felan yerleştirsen yerine daha uygun olur diye düşünüyorum. Bu arada ben o sayfayı taramıştım demekki kod gözümden kaçmış :( neyse kolay gelsin. sevindim senin adına.